Taneční show 2022

ŠD
čtvrtek 09.06.2022 |Miková Radmila Mgr. |Všechny aktuality

Ve čtvrtek 09. 06. 2022 se konal 12. ročník TANEČNÍ SHOW.

Ve čtvrtek 09. 06. 2022 se konal 12. ročník TANEČNÍ SHOW. V programu se nám představili: Pohybové kroužky 1 a 2 naší základní školy, na flétnu nám zahrála Lada Tymráková, dále děti z mateřské školy, taneční soubor Lentilky z Mankovic a děti z TJ Lokomotiva Suchdol nad Odrou – malí fotbalisté a házenkáři nám předvedli ukázky svých tréninků.  I přes nepřízeň počasí jsme si užili úžasné odpoledne.

Pro všechny účinkující byl připraven moučník, který napekly naše paní kuchařky. Čekalo nás i bohaté občerstvení pro všechny: Darebné dortíky s paní Darinou Urbánkovou nám vytvořily výborné dortové nanuky-lízátka a donuty, dále pro nás nasmažila řízečky paní učitelka Katka Mariánková a osvěžující ovocné misky připravily paní učitelky s p. uč. Vendulou Večerkovou. Velké poděkování patří naší moderátorce Lence Martinkové, která s přehledem provázela celým programem. Děkujeme všem kolegyním, které nám při této akci pomáhaly, je to prostě náš super tým!

Sponzoři této akce byli: Sdružení rodičů a přátel školy ZŠ a MŠ Suchdol nad Odrou, Městys Suchdol nad Odrou, Asijské bistro Suchdol nad Odrou, Restaurace u Šenků – paní Jana Pitrunová, paní Andrea Sehnalíková, Darebné dorty paní Darina Urbánková a paní Veronika Hapalová. Děkujeme.

Ivana Tymráková a Ivana Kuczová