Taneční show 2023

ŠD
neděle 18.06.2023 |Miková Radmila Mgr. |Všechny aktuality

Ve čtvrtek 08. 06. 2023 se konal 13. ročník TANEČNÍ SHOW.

Ve čtvrtek 08. 06. 2023 se konal 13. ročník TANEČNÍ SHOW. V programu se nám představili: Taneční kroužky školní družiny 1, 2 a 3, dále Aerobik 1, 2 školního klubu, také 4. A si připravila krásný taneček. Na housle nám zahrála Lada Tymráková, dále děti z mateřské školy a taneční soubor Lentilky z Mankovic. Počasí nám tento den přálo a celá akce mohla probíhat v atriu školy.

Pro všechny účinkující byl připraven moučník, který napekly naše paní kuchařky. Čekalo nás i bohaté občerstvení pro všechny: Darebné dortíky, paní Darina Urbánková, nám vytvořila výborné dortové nanuky-lízátka a donuty …, dále pro nás nasmažily řízečky paní učitelky Katka Mariánková a Jana Šlapková a osvěžující ovocné misky připravily paní učitelky Vendula Večerková a Jitka Hašová s dětmi. Velké poděkování patří moderátorovi RADIA FRESH Martinu Pytlíčkovi, který s přehledem provázel celým programem.  Díky patří suchdolským hasičům, kteří si pro nás připravili závěrečnou tečku a děti si mohly užít osvěžení v hasičské pěně. Děkujeme všem kolegyním, které nám při této akci pomáhaly, je to prostě náš super tým!

Sponzoři této akce byli: Sdružení rodičů a přátel školy ZŠ a MŠ Suchdol nad Odrou, Městys Suchdol nad Odrou, Hospůdka na hřišti, Alžběta Kutějová – Obchod „Na Sýpce“ a Restaurace u Šenků – paní Jana Pitrunová. Moc děkujeme i rodičům a našim příznivcům, kteří vytvořili krásnou atmosféru.

Ivana Tymráková a Ivana Kuczová