3. příměstský tábor - Příběh Philease Fogga

ŠK
úterý 16.08.2022 |Miková Radmila Mgr. |Všechny aktuality

Program tohoto tábora byl inspirován příběhem Philease Fogga, který se vsadí, že za použití různých dopravních prostředků objede zeměkouli za pouhých 80 dní.

Program tohoto tábora byl inspirován příběhem Philease Fogga, který se vsadí, že za použití různých dopravních prostředků objede zeměkouli za pouhých 80 dní. Na jeho cestě ho provází věrný sluha a také krásná princezna Auda. Společně čelí všemožným překážkám, které jim do cesty staví komisař Fix, a zažívají spoustu dobrodružství v jednotlivých zemích světa. 

Během celého týdne nás provázelo sluníčko a velmi teplé počasí, které nám umožnilo podniknout také dva celodenní (a to jeden z nich doslova) výlety na koupaliště a do údolí Budišovky. Ostatní dny byly plné zábavy, her, soutěží a úkolů jak pro jednotlivce, tak pro týmy. Nakonec se všem týmům stejně jako panu Foggovi podařilo v daném limitu celý svět objet a všichni byli odměněni sladkými i věcnými cenami.

Doufáme, že se dětem tábor líbil a krásné zážitky a legraci si všichni táborníci budou moci připomenout na přiložených fotografiích.

Krásný zbytek prázdnin. :-) 

 Jana, Tereza a Nikola Bechné a Nastya Didkivska