Krokodýlí dovádění

ŠK
čtvrtek 08.02.2024 |Hradilová Michaela |Všechny aktuality

Poslední hodina krokodýlího dovádění v bazénu byla plná smíchu a radosti.

Poslední hodina krokodýlího dovádění v bazénu byla plná smíchu a radosti. Hodina byla zaměřena na kombinaci legrace a opakování naučených plaveckých prvků, což vytvořilo nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné.

Zopakovaly si techniky plavání, včetně podplouvání kamarádů. „Krauloznak vrtule“ a kotrmelce posilovaly jejich plavecké dovednosti, ale také posilovaly jejich důvěru a sebevědomí ve vodě.

Odměnou za jejich úsilí byla volná zábava, kde se děti oddávaly lovení rybiček a soutěžení. Vrcholem krokodýlího plavání bylo udělení "mokrého diplomu" každému účastníkovi přímo ve vodě, což byla nejen symbolická ocenění za jejich úspěchy, ale také zároveň motivace pro další úsilí a radost z plavání.

Tento inovativní přístup k výuce plavání nejen podporuje rozvoj plaveckých dovedností u dětí, ale také podněcuje jejich kreativitu, spolupráci a pozitivní vztah k vodnímu prostředí. Prostřednictvím takovýchto aktivit si děti nejen osvojují důležité dovednosti, ale také si budují přátelství a nezapomenutelné zážitky.

Děkuji rodičům za jejich podporu.

Michaela Hradilová