Den sportu


úterý 10.01.2023 |Hradilová Michaela |Všechny aktuality

Poslední školní den roku 2022 žáci druhého stupně zakončili společným sportovním dopolednem, které se neslo ve vánočním duchu.

Poslední školní den roku 2022 žáci druhého stupně zakončili společným sportovním dopolednem, které se neslo ve vánočním duchu. Prostory školy se proměnily ve sportovní bojiště, které vyplnilo 12 stanovišť. Na každém stanovišti se střídali žáci z jednotlivých tříd a plnili různé disciplíny, které prověřily jejich pohybovou všestrannost - rychlost, sílu, koordinaci i vytrvalost. Po společném zahájení v tělocvičně, kde jednotlivé třídy, včetně učitelského sboru, předvedly svůj nacvičený pokřik, se den sportu rozjel naplno. A jak to všechno dopadlo? Vítězů bylo spousta. Po sečtení všech výsledků byla za každou třídu vyhodnocena nejlepší dívka a nejlepší kluk s největším počtem bodů a zároveň se hodnotil nejlepší výkon dívky, kluka v každé disciplíně. Pro vítěze byla připravena drobná odměna a diplom.  

Jak zhodnotit tento den? Někteří šli do všeho naplno, jiným se zase až tak moc nechtělo, jak už to, tak bývá. Ale věřím, že u většiny žáků to bylo příjemné zpestření před vánočními prázdninami a možnost aktivněji strávit tento den. Děkuji všem, kteří přispěli k uvolněné vánoční atmosféře a vítězům ještě jednou gratuluji.

Vítězové jednotlivých tříd:

6. tř. - Magdaléna Dávidíková, Matěj Pustka

7. tř. - Karolína Vašková, Nikolas Nábělek

8. A  - Monika Janošová, Patrik Kuchar

8. B - Karolína Anlaufová, Michal Košut

9. tř. - Sabina Malaníková, Dominik Černý

Mgr. Aneta Janovská