Nadšení a podpora rodičů: Nezapomenutelný zážitek pro žáky 6. třídy na Boulderingové stěně v Novém Jičíně


pátek 22.12.2023 |Hradilová Michaela |Všechny aktuality

Vzájemné vztahy mezi žáky nejsou pouze součástí vyučování, ale jsou základem pro rozvoj třídního kolektivu a důležitou součástí vzdělávacího procesu.

Vzájemné vztahy mezi žáky nejsou pouze součástí vyučování, ale jsou základem pro rozvoj třídního kolektivu a důležitou součástí vzdělávacího procesu. Právě proto jsem mimořádně vděčná za podporu a iniciativu rodičů, kteří přišli s nápadem a nabídli pomoc při organizaci úžasné předvánoční akce pro žáky 6. třídy.

Díky vstřícnosti rodičů Jakuba Krotkého se uskutečnil nezapomenutelný výlet na boulderingovou stěnu v Novém Jičíně. Tato událost byla více než jen zábavnou akcí mimo školní prostředí - stala se příležitostí pro utužení vztahů mezi žáky a rozvoj jejich dovedností a sebevědomí.

S úžasnou podporou rodičů se žáci vydali do světa horolezectví a boulderingu. Všichni se statečně postavili před výzvy, které boulderingová stěna přinesla. První odvážlivci se pokusili vylézt jednoduchou stěnu bez jištění, zatímco ostatní se postavili před náročnější varianty jištěné lanem. Bylo radostí sledovat, jak se žáci vzájemně povzbuzovali, sdíleli strategie a překonávali vlastní limity.

„Báječně jsme si to užili," ohlásil Jakub Krotký s úsměvem. Toto dobrodružství jim nejen poskytlo nové zážitky, ale také posílilo jejich důvěru a společné pouto.

Společně jsme dokázali vytvořit zážitek, který si naši žáci budou pamatovat ještě dlouho.

Děkuji Vám.

S úctou.

třídní učitelka Iva Květoňová